Coworkers

Friends: community

Coworkers

Friends: community
Advanced entertainment

Advokatfirmaet Vikse
Yter rettshjelp innen fast eiendom, boligrett, entrepriserett og boligutvikling i Tønsberg og Bergen.

AeroDynamic Advisory
AeroDynamic Advisory is a boutique aerospace consulting firm specializing in aerospace strategy & growth, MRO, transaction support, customer satisfaction and economic development.

AKS Gruppen

Alfred Berg Kapitalforvaltning

Aron

C M Olsen
We are a diversified brokering and ship agency shop based in Tønsberg. Our main objective is to deal within the oil shipping industry including, but not limited to crude oils, petroleum products, chemicals , gas and FOSFA cargoes. Our goals are to always provide our customers with the little extra.

Dahlbo Bygg
Dahlbo Bygg AS er et Byggmester og konsulentselskap. Vi driver med prosjektledelse, håndverkstjenester og byggeteknisk rådgivning. Dahlbo Bygg skal ha fokus på å finne bærekraftige løsninger og energieffektivisering av bygg.

EBA
Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg (EBA) er en bransjeforening for entreprenører. Foreningen er tilsluttet Byggenæringens Landsforening (BNL) og Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). EBA er den største bransjeforeningen i BNL og har 9 lokalavdelinger i hele landet. Våre medlemmer omsetter for totalt 105 milliarder kroner og spenner fra landet største entreprenørbedrifter til mindre håndverksbedrifter og spesialentreprenører.

Entirebody AS
Personlig coaching online (trening og kosthold)

Event and Happenings
Enten det er snakk om et næringslivsarrangement, prisutdeling, jubileumsfest, et idrettsarrangement eller en auksjon; Kenneth Dahl hjelper dere med hele prosessen fra planlegging til avvikling.

Fagforbundet
Fagforbundet er landets største arbeidstakerorganisasjon med om lag 395 000 medlemmer og er en del av LO. Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår, og et anstendig arbeidsliv.

Fence
Fence tilbyr rådgivning og løsninger innen informasjonssikkerhet, beredskap, krise- og risikohåndtering. Vår filosofi er effektive og målbare sikkerhetstiltak som merkbart bedrer sikkerhetsarbeidet hos våre kunder. Vi er opptatt av å kunne levere høy kompetanse, support og service på alle løsninger og tjenester vi tilbyr.

Folksom
FOLKSOM er en ledende utvikler og forvalter av næringseiendom, bolig og stedsutviklingsprosjekter i Oslofjordregionen. Vi er genuint opptatt av by- og stedsutvikling og investerer i prosjekter og eiendommer i sentrale knutepunkter med stort utviklingspotensial.

Folksom Arkitektur
Å skape gode bygg og møteplasser er enklere sagt enn gjort. Vi i Folksom Arkitektur jobber med alt fra områdeutvikling til næringsbygg og bolig.

Fremme Forlag

Færd
En god historie starter ikke alltid med Det var en gang. Vi liker historier som begynner med spørsmål. Alle har en historie. Vi kan hjelpe deg med å fortelle din.

Gjør en forskjell

Kanfer Shipping
Kanfer Shipping is a limited company with focus on small and medium scale LNG transportation and terminal solution. The company were founded in 2013. Mr. Stig Hagen is the Managing Partner and has long experience from international shipping and logistics.

K2 Kompetanse
K2 Kompetanse AS tilbyr kompetanseutvikling til enkeltindivider, bedrifter og offentlige virksomheter.

K2 Utdanning
En privatistskole med studiesteder i Tønsberg, Porsgrunn og Drammen.

Kirkens Bymisjon
Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende ideell organisasjon som arbeider i byer over hele Norge, blant mennesker som strever med hverdagen på ulike måter. Vår visjon er at alle mennesker erfarer respekt, rettferdighet og omsorg.

Lite Nordic
Professional lighting solutions.

Management Synergy

Margarinfabrikken
Driver innenfor eiendom, samt drifter Frank Minilager på Lillehammer og Drøbak.

Merxcell

Megleroppgjøret
Megleroppgjøret er et av Norges største frittstående oppgjørsforetak. Vi løser våre oppdrag med stolthet, habilitet og integritet. Vi fremmer faglig tyngde, er effektive og punktlige, forutsigbare og liker orden.

Middelborg
Middelborg is a privately held investment company with investments in public and private equities, real estate and financial derivatives.

Montague Development

Novaco
Novaco AS er et selskap drevet av entreprenører og teknikere med lang erfaring innen alle typer overflatebehandling. Vi tilbyr alt fra tradisjonell rengjøring til avanserte tjenester innen bygg og industri, basert på moderne teknologi.

Nubbsjangs produksjon

Nøtterøy Håndball
Nøtterøy Håndball skal være det ledende flaggskipet i regionen innen norsk Topphåndball med sunn økonomi, og et naturlig valg for spillere, publikum og næringslivet. Vi skal synliggjøre og være gode rollemodeller for toppidrettskulturen, tilrettelegge for rekruttering, samt påse at partnerklubbene ivaretar sin arena for bredde og utvikling.

OA Wilhelmsen Holding AS
Utleie og utvikling av eiendom.

OC – Own Creator
Vi vil hjelpe så mange som mulig til å skape det liv de egentlig ønsker, i stor kontrast til å leve et liv som et resultat av tilfeldigheter. Vi har en sterk tro på at absolutt alle kan være sin “own. creator”.

Ontogeny Group
Ontogeny Group jobber med selskaper som er i oppstarts-, vekst- eller modenhetsfasen som trenger fornying og omstilling for å utvikle seg videre. Fellesnevneren er utvikling.Vi tilfører kraft og presisjon i utvikling og realisering av en virksomhets forretningsmodell. Ontogeny Group bidrar med strategisk og analytisk kompetanse som setter retning og gir grunnlag for en ambisiøs, men realistisk gjennomføringsplan. Tung lederkompetanse sikrer gjennomføringskraft og fremdrift.

Orange Cyberdefense
En del av Orange Group, og er Europas ledende leverandør av IT-sikkerhetstjenester.

Oseberg Services
Oseberg Services AS er et regnskapsbyrå med 26 ansatte i Tønsberg og Oslo. Vårt mål er å hjelpe deg til å skape en solid bedrift med en trygg økonomi, for vi tror at god økonomi er en av grunnpilarene for suksess.

Otterlei Group

placewise
Springbrett for oppstartselskaper med ambisjoner og vekstpotensial

Publikk
Hvis din bedrift vil bruke målrettede merkevareprosesser som anledning til å utvikle bedriftskulturen kan PUBLIKK være en god samarbeidspartner. Vi kan hjelpe deg med en rekke oppgaver der kommunikasjon og kultur samspiller for å bygge merkevare.

Screenpartner
Screenpartner er et kreativt teknologibyrå som hjelper bedrifter med digital markedsføring, design, utvikling og drift.

Sec 2.0 Holding
Et norsk investeringsselskap som investerer i – og utvikler selskaper, hovedsakelig innenfor sikkerhet og maritim virksomhet.

Senscom

Tight

Trovator

Tveitan Music

Tønsbergadvokatene
Tønsbergadvokatene hjelper både privatpersoner og små bedrifter. Tønsbergadvokatene har lang erfaring innen familierett, arv, samlivsbrudd, eiendom, personskade, forbrukersaker, NAV-saker, oppsigelse, sluttpakke og barnevernsaker.

Tønsberg Lyd og Lys

Vendo
Forretnings­systemer for e-handel. Hvis du ønsker å lykkes på nett kan Vendo levere forretningsplattformen. Du kan selge via nettauksjon, etablere en markedsplass, presentere kunstsamlingen eller drive en nettbutikk ved hjelp av Vendo sine løsninger. Designet bestemmer du selv.

WebStedet
Vi har allerede laget den nye websiden din. Du kan flytte rett inn! Prøv flere før du velger og så hjelper vi deg på plass med logo, bilder og tekst.


Gründerhuset Hi5


Gründerhuset Hi5
Springbrett for oppstartselskaper med ambisjoner og vekstpotensial.

Afectium AS (Hi5)
Digital markedsføring (nettsider mm).

Askeland Media (Hi5)
Digital markedsføring med video

Bouncyrock AS (Hi5)
Spillutvikling (nettspill)

CBX Norway (Hi5)

Fjelltid AS (Hi5)
Sosialt turnettverk (sosiale medier og fysiske turer)

Forsikkerhetsskyld AS (Hi5)
Brannsikring (kurs og webløsning/e-læring)

GuardIT (Hi5)
IT-sikkerhet (planlegging og forebyggende tiltak i bedrift)

Green Transformation (Hi5)

Hacienda Film AS (Hi5)
Filmutvikling/filmproduksjon

Nickoxander AS / Hydro Magic Farms (Hi5)
Sirkulært økosystem for landbruk/aquafarming

Innovasjonskontoret AS (Hi5)
Innovasjonscamper/innovasjonsprosesser

Raastad Foods AS (Hi5)
Kombuchabryggeri (leskedrikkproduksjon)

Søderman Trend Norge (Hi5)
Digital oppdragsformidling (småjobber)

friends: