Hvordan bli en del av friends?

Hvordan bli en del av friends?

Tilgang til Friends kan oppnås på tre måter:

: Office

Leie av eksklusivt leieareal med egen låsbar inngang. Størrelser fra 10–400 m2. Ett beløp. Alt inkludert. Basis medlemskap (se nedenfor) til alle medarbeidere. Skilt på byggets fasade og alle innganger. Leiearealet er klart til innflytting, umøblert. Det ordner du selv, eller vi kan om du vil. Leiesum fremforhandles. 1-6 mnd. bindingstid.


BLI MEDLEM
Image

: Desk

Fast plass med skrivebord og skap i åpent kontorlandskap. Basis medlemskap (se nedenfor) inkludert. Ingen depositum. 1 mnd. bindingstid.

BLI MEDLEM
Image

: Lounge

Tilgang til worklounge med sofagrupper, sitteplasser og åpne møtesoner. Basis medlemskap er ikke inkludert og det er kun tilgang til definert sone. Gratis kaffe og wifi. Egne priser for drop-in per dag.

BLI MEDLEM
Image

Basis medlemskap inkluderer

Tilgang til bygget 24/7

Tilgang og fri bruk av møterom og loungeområde

Wi-Fi

Kopi- og print (variabel bruk faktureres)

Utlån av sykler

Tilgang til sosiale og faglige arrangementer

Rabattert leie konferansesal

Rabattert pris cafè inkl. lunchordning

Tilgang til service- og tilleggstjenester

Tilgang til garderobe

Service og tilleggstjenester

Friends vil gjennom eget vertskap og tredjepart tilby skreddersydde tjenester som f.eks. take away, renseri, post, varekjøp eventbooking, sykkelpool, bilpool, rabatt-ordninger, overnatting m.m.

Gjennom kvalitetssikring av leverandører og fremforhandling av rammeavtaler kan vi tilby og ordne det meste for våre medlemmer.

Friends er ikke bare et kontormiljø som inspirerer. Vi vil arbeide kontinuerlig for å forenkle hverdagen til våre medlemmer.

Image
Image
Image
Image

friends: