Hvordan bli en del av friends?

Tilgang til Friends kan oppnås på tre måter:

Hvordan bli en del av friends?

Tilgang til Friends kan oppnås på tre måter:

: Office

Leie av eksklusivt leieareal med egen låsbar inngang. Størrelser fra 10–400 m2. Ett beløp. Alt inkludert. Basis medlemskap (se nedenfor) til alle medarbeidere. Skilt på byggets fasade og alle innganger. Leiearealet er klart til innflytting, umøblert. Det ordner du selv, eller vi kan om du vil. Leiesum fremforhandles. 3-6 mnd. bindingstid.

SØK OM MEDLEMSKAP
Image

: Desk

Fast eller flytende arbeidsplass, skrivebord og skap i definert sone. Basis medlemskap (se nedenfor) inkludert. Ingen depositum. 1 mnd. bindingstid.

SØK OM MEDLEMSKAP
Image

: Lounge

Tilgang til worklounge med sofagrupper, sitteplasser og åpne møtesoner mandag til fredag innenfor åpningstid. Størrelse på worklounge vil variere. Basis medlemskap er ikke inkludert og det er kun tilgang til definert sone, men du er likevel en del av et fremoverlent miljø og har tilgang til gratis kaffe og wifi. Pris kr 990,- eks. mva per pers per mnd. Egne priser for dropin per dag.

SØK OM MEDLEMSKAP
Image

Basis medlemskap inkluderer

Tilgang til bygget 24/7

Tilgang og fri bruk av møtesenter og loungeområde

Wi-Fi

Kopi- og print (variabel bruk faktureres)

Tilgang til sosiale og faglige arrangementer

Rabattert leie konferansesal

Rabattert pris cafè inkl. lunchordning

Tilgang til service- og tilleggstjenester

Service og tilleggstjenester

Friends vil gjennom eget vertskap og tredjepart tilby skreddersydde tjenester som f.eks. take away, renseri, post, varekjøp eventbooking, sykkelpool, bilpool, rabatt-ordninger, overnatting m.m.

Gjennom kvalitetssikring av leverandører og fremforhandling av rammeavtaler kan vi tilby og ordne det meste for våre medlemmer, forutsatt at det er lovlig og mulig. Denne tjenesten tar vi betalt for og den vil løpende tilpasses den servicegrad og tjenestespekter som etterspørres.

Friends er ikke bare et kontormiljø som inspirerer. Vi vil fra oppstart arbeide kontinuerlig for å forenkle hverdagen til medlemmene.

Image
Image
Image
Image

friends: